LEDERDANNELSE

MANGE LEDERE HAR SÅ TRAVLT, AT DE GLEMMER DANNELSEN. MANGE FANGES PÅ ET PLATEAU AF DERES UDVIKLING MED ET SÆT RUTINER OG ANTAGELSER OG TÆNKER, AT DET ER EN DYD. PÅ DENNE BLOG VIL JEG POSTE MINE OVERVEJELSER OM “DANNELSE” SOM ET FUNDAMENT FOR DET GODE LEDERSKAB TIL VORES ALLES BEDSTE. HVOR DANNELSE HENVISER TIL BL.A VIGTIGHEDEN AF ERFARINGSUDVEKSLING, HISTORIEKUNSKAB OG INDBLIK I PSYKOLOGI. MINE LÆREMESTRE GENNEM DE SIDSTE 15 ÅR HAR PRIMÆRT VÆRET DE LEDERE OG TOPCHEFER JEG HAR HJULPET. JEG RETTER HERMED EN SÆRLIG TAK TIL DEM. HER PÅ SIDEN VIL JEG DELE MINE OVERVEJELSER MED JER. JEG FORSØGER AT SIKRE MIG, AT MATERIALET ER ORIGINALT, INSPIRERENDE OG TILPAS PROVOKERENDE.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑