Den dannede leder – coaching og udvikling af ledere og teams

Her kan du læse om lederskab, ledelsesfilosofi og de psykologiske mekanismer der ligger bag.

kommunikation – motivation – konflikthåndtering – forhandling – svære samtaler – coaching og personlig udvikling – gruppedynamikker – rekruttering og afskedigelser – ledelse i et historisk perspektiv – det sidste nye, du skal vide vedrørende ledelse, big data, SEO mv.

Bloggene tager afsæt i mine podcast interviews, samt mine strøtanker og overvejelser efter i 15 år at have lagt øre til hundredevis af lederskæbner.

Jeg er samtalepartneren for den, der står i en svær situation, motivatoren for den, der ikke kan tage sig sammen, den hemmelige allierede for den pressede leder og den intellektuelle sparringspartner, der gør dit liv med ledelse stærkere og sjovere.

Igennem årene har jeg undervist i systemisk og evidensbaseret coaching, positiv psykologi, narrativ kommunikation og en række andre metoder der egner sig godt til at systematisere, organisere og målrette samtaler og skabe gode handlingsplaner.

Skriv en mail på: thomas.markersen@gmail.com og hør nærmere, om hvor vidt du også skal have rådgivning og coaching hos mig.

 

 

 

 

 

Blog at WordPress.com.

Up ↑